• У кошику 0 товарів

    на суму 0.00 грн

    До оптової ціни залишилося: 1000.00 грн.

Як ми працюємо під час війни?

 

Вільні люди - Вільної Країни!
Ми намагаємося відновити безперебійну роботу нашого інтернет-магазину, тому хочему поділитися з Вами деякими змінами, які ми вимушено впровадили під час воєнного стану!
 
Ми знаємо, що це не на довго, бо Перемога вже близько! ?
Тож почнемо с логістики: нажаль зараз ми не можемо потішити Вас відправками будь-якого поштового сервісу, який Ви полюбляєте, наразі віправляємо тільки НОВОЮ ПОШТОЮ. ?
 
Також варто зазначити, що накладеного платежу теж НЕМАЄ ⛔️, ситуція дуже не стабільна, а ми повинні мати змогу оплатити кажну годину виідпрацьовану нашими працівніками, тому розраховуємо тільки на сумлінну співпрацю без коливань. Якщо Вас непокоїть питання щодо неможлівості відправки Вашого замовлення, то не перейматеся, ми Вже давно знайомі і розуміємо, що FromFactory повертає кошти всім і швидко, якщо у Вас є така потреба.
Ми дуже обмежені в пересуванні по місту, тому не можемо ризикувати життям наших працівників посилаючи їх на веліку кількість локацій, та і самі поштові служби у Харкові у своїй більшості - не працюють.
 
Нова Пошта - це гарний і зручний вибір, і навіть у воєнні часи, вони допомагають нам з Вами мати можливість отримувати надзвичайно важливі посилочки. ?
 
Будемо вдячні і тому, що маємо, бо всі ми робимо це не під свіви пташок чи улюблених треків в машині, всі ми (працівники пошти, інтернет-магазинів) ризикуємо, але дуже хочемо працювати и будувати нашу з Вами Україну! ?
 
Все буде добре - все буде Україна! ??