• У кошику 0 товарів

    на суму 0.00 грн

    До оптової ціни залишилося: 1000.00 грн.

Що з посилкою, чому не відслітковується?

Привіт, Друзяки!
 
Ви вже знаєте, що ми з Харкова, і тут буває гарячо? Тож давайте ми трішечки Вас заспокоємо і розкажемо про ситуацію. 
 
Отже, багато хто з Вас отримував ттн, наприклад у 17:30-40-50 або о 18 - це можливо, бо ми до останнього моменту формуємо замовлення в кабінеті пошти і наша система автоматично розсилає ттн, тож не бентежтеся, ттн сформована, а відправка буде вже зранку, і звісно у цей проміжок часу, вона не буде ніяк відстежуватися. ☝️
 
Є і таке, що посилка добряче відстежується, але не рухається? В мирний час, ми з Вами вже дзвонили би до пошти або закидували меседжами наших менеджерів на пошті, але рідненькі, у воєнний час ми всі розуміємо, що робочий день на пошті може бути дуже не стабільний, ще й коли лунає сирена навряд чи хтось може працювати, тож звісно можуть бути затримки. В цій ситуації варто просто трішечки почекати і пошта зробе свою роботу, а ми звісно допоможемо Вам у вирішенні спірних питань. Бо життя та здоров’я зараз найважливіші. 
 
Ну і на сам кінець, звісно ми з Вами звикли до швидких відправлень та коммунікації, але так, знову причина воєнний стан і воєнні дії навіть поблизу нас, тому можуть бути перебої зі зв’язком, можуть бути перебої з доставками, але ми обов’язково перетелофонуємо, доможемо і відправимо, може не так швидко як це було у мирний час, але ми працюємо, бо ми Українці!                             
 

 

Тримаємось, набираємося терпіння та підтримуємо Україну - бо вже скоро будемо радіти Перемозі! Слава Україні!